Syahirah wakili Malaysia dalam Chinese Bridge Competition - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 18 Julai 2021 - Pelajar Fakulti Komputeran (FK), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Syahirah Syazwani Shamsudin memenangi tempat pertama dalam Chinese Bridge Competition Malaysia Preliminary 2021 anjuran Kedutaan China dengan kerjasama Institut Kongzi, Universiti Malaya (UM) baru-baru ini.