Manfaat teknologi Blockchain semasa pandemik Covid 19 - Halizan, Mohmood (2021)
KUANTAN, 14 Julai 2021 – Teknologi blok rantai (blockchain) merupakan sebahagian daripada trend pendigitalan yang semakin meluas di seluruh dunia dan telah memberi kesan mendalam kepada perniagaan serta perhubungan sosial.