PKD Pekan, CITF tinjau persiapan UMP sebagai Pusat Pemberian Vaksin - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 12 Julai 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan delegasi daripada Pejabat Kesihatan Daerah Pekan dan Petugas Pasukan Bertindak Imunisasi COVID-19 (CITF) bagi membincangkan persiapan awal untuk pembukaan Pusat Pemberian Vaksin (PPV) di UMP Pekan.