Pendedahan teknologi terkini dalam industri, alumni UMP jadi pilihan majikan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
PEKAN, 12 Julai 2021 – Mahasiswa hendaklah sentiasa fleksibel dan bersedia untuk mempelajari sesuatu yang baharu terutamanya dalam mendepani norma baharu pandemik Covid-19.