Inovasi kepimpinan dalam pengurusan krisis era kebiasaan baharu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 8 Julai 2021– Lebih setahun berdepan pandemik Covid-19 menyaksikan perubahan secara total terhadap aspek kehidupan kita hari ini.