Pelajar UMP bakal pulang ke kampung secara berjadual sempena cuti semester - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 11 Julai 2021 – Masa yang ditunggu-tunggu kini menjelang tiba apabila pelajar berpeluang pulang ke kampung halaman selepas menamatkan peperiksaan akhir sesi akademik 2020/2021 baru-baru ini.