Global Classroom temukan mahasiswa UMP dan Kansai University - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 30 Jun 2021 – Pengalaman menyertai Global Classroom antara mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Kansai University (KU), Jepun telah mencoret kenangan manis buat peserta apabila mereka bertemu dalam talian di Kansai University - Digital Transformation (KU-DX) Press Release yang melibatkan beberapa buah universiti antarabangsa termasuk Amerika Syarikat, Filipina, Taiwan dan Korea bersama wakil-wakil media dari negara Jepun.