Lebih 3,000 pek makanan Kasih Sayang diagihkan kepada pelajar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 29 Jun 2021 – Lebih 3,000 pek makanan ‘Kasih Sayang’ telah diagihkan kepada pelajar hasil kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar (JHEP), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Yayasan UMP dan Food Bank Malaysia.