Dr. Diyana cipta aplikasi Hear Me bantu pelajar berkeperluan khas - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 5 Julai 2021 – Lebih setahun negara berhadapan dengan situasi pandemik Covid-19 dan sejak itulah ia telah mewujudkan persekitaran pembelajaran norma baharu dengan pelaksanaan Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) kepada pelajar termasuklah mereka yang berkeperluan khas.