UMP collaboration in Paya Besar, Menyingkap Silam dan Mendepani Masa Hadapan - Muhammad Azli, Shukri (2021)
PUTRAJAYA, 28 June 2021 - An interview session was held with Menteri Besar Pahang, Dato’ Sri Wan Rosdy Wan Ismail for the preparation of the book Paya Besar, Menyingkap Silam, Mendepani Masa Hadapan at the Office of the Deputy Minister of Finance II, Ministry of Finance Malaysia.