Pentadbir unggul perlu bersedia tingkat ilmu dan kompetensi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 22 Jun 2021 - Peranan pentadbir di universiti bukanlah hanya sekadar menjalankan tugas dengan cemerlang tetapi perlu sentiasa menggunakan pemikiran mereka untuk menimba ilmu dan meningkatkan kompetensi.