Ts. Dr. Norazlianie berjaya hasilkan gas hidrogen berketulenan tinggi untuk industri tenaga - Hafizatulazlin, Abdul Aziz; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
GAMBANG, 6 Julai 2021 - Hidrogen pada ketika ini mendapat perhatian banyak negara berikutan sifatnya yang berkecekapan tinggi, tinggi ketumpatan tenaga dan berguna untuk industri tenaga.