Delima KPM dan penghasilan video pengajaran beri impak terhadap PdPR berkesan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 29 Jun 2021 – Digital Educational Learning Initiative Malaysia (Delima) yang merupakan platform MOE Digital Learning yang dibangunkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) mampu menyediakan perkhidmatan sistem pengurusan pembelajaran dan sumber-sumber pembelajaran yang boleh digunakan oleh para pendidik serta pelajar untuk belajar secara dalam talian.