Transformasi diri persediaan kehidupan pasca pandemik - Cheng, Jack Kie (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Pada awal 2020, kita dikejutkan dengan penularan wabak covid-19 yang merebak pantas seluruh dunia.