empower ECER tingkat pencapaian pelajar B40 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Kuantan: Kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) menerusi Program Latihan Ekonomi empower ECER membuahkan hasil apabila seramai 48 pelajar mencapai keputusan 5A ke atas dalam Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2020, baru-baru ini.