Sudah tiba masa organisasi bertindak - Puteri Fadzline, Muhamad Tamyez (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
SELAMA dua dekad yang lalu, para pemimpin dalam organisasi menghadapi banyak pergolakan dan cabaran dalam ketidakpastian.