Empower ECER MEKAR tawar kursus latihan percuma - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Lipis: Majlis Pembangunan Ekonomi Wilayah Pantai Timur (ECERDC) melalui UMP Advanced Education menyediakan platform untuk mempertingkatkan pertumbuhan sosioekonomi masyarakat setempat.