19 PPV IPT negara mampu beri 14,000 dos setiap hari - Mahani, Ishak (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
KUALA LUMPUR: Sebanyak 19 pusat pemberian vaksin (PPV) institusi pengajian tinggi (IPT) berkemampuan memberikan 14,000 vaksin sehari atau keseluruhan 432,000 sebulan.