Peranan komuniti setempat dalam menangani isu keselamatan jalan raya - Intan Suhana, Mohd Razelan (2021)
Isu keselamatan jalan raya telah menjadi isu besar yang menghantui hampir kesemua negara di dunia sejak mula-mula jalan raya dibina dan digunakan sebagai salah satu mod pergerakan terbesar.