Dunia Milik Anda suntik inspirasi buat mahasiswa UMP - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
PEKAN, 18 Jun 2021 - Program Titipan Hasrat ‘Dunia Milik Anda’ dilihat sebagai wardah dalam membakar semangat dan memberi inspirasi buat mahasiswa terutamanya penerima Insentif Kecemerlangan Platinum Yayasan UMP dan Skuad UMP dalam menempuh peperiksaan.