Bijak urus masa mendepani cabaran BDR - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 10 Jun 2021 - Pelaksanaan arahan bekerja dari rumah (BDR) dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi memerangi wabak COVID-19 menjadi norma baharu buat mereka yang bekerja.