Kebijaksanaan nasihat Seri Paduka panduan bentuk Jemaah Menteri - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (New Straits Times Press (M) Bhd..., 2021)
SELESAI sudah kelmarin, istiadat pengurniaan surat cara pelantikan dan mengangkat serta menandatangani sumpah jawatan Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob sebagai Perdana Menteri Malaysia kesembilan.