150 pelajar dual ijazah UMP bertemu secara maya - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 12 Jun 2021 – Pertemuan seramai 150 orang pelajar Kelab Komuniti UMP-Hochschule (UHCC), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam Program Hari Suai Kenal Pelajar Dual Ijazah yang diadakan secara dalam talian memberi peluang pelajar berkongsi maklumat tentang pengajian dan merapatkan hubungan di antara pelajar program kerjasama UMP-HsKA.