Pelajar PhD UMP ungguli Pertandingan 3MT peringkat kebangsaan - Kalpana, Ramachandran (2021)
KUANTAN, 10 Jun 2021 - Pelajar pascasiswazah Ijazah Doktor Falsafah (PhD), Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automotif (FTKMA), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Mohd Hilmy Naim Mohd Yakin dinobatkan pemenang tempat pertama bagi Pertandingan 3 Minute Thesis (3MT) Peringkat Kebangsaan dalam kategori Teknologi dan Kejuruteraan.