Hubungan strategik UMP dengan sekolah kluster, pasukan Velionne harumkan nama negara - Ahmad Razlan, Yusoff; Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 8 Jun 2021 - Jaringan strategik Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan sekolah kluster membuahkan hasil apabila pasukan Velionne Racing dari Sekolah Menengah Sultanah Hajjah Kalsom (Malaysia) dan Shanghai Pinghe Middle Schools (China) menerima anugerah khas pengiktifaran panel juri dalam pertandingan F1 in Schools World Finals secara dalam talian di United Kingdom baru-baru ini.