PKRC Gambang kebersamaan UMP tangani Covid 19 - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 1 Jun 2021 - Pemilihan Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai Pusat Kuarantin dan Rawatan Covid-19 (PKRC) keenam di negeri ini adalah sebagai persediaan untuk menampung lebih ramai pesakit.