Terbitan Terkini Covid1 19 dari Perspektif Sains Sosial Implikasi dan Solusi - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Pandemik COVID-19 yang menyerang Malaysia dan dunia menuntut masyarakat untuk menyesuaikan diri dengan perubahan landskap politik, ekonomi, pendidikan, kesihatan, kekeluargaan dan sosial.