Forum Falsafah Seni Silat Dalam Kehidupan ubah persepsi masyarakat - Siti Nurfarmy, Ibrahim; Noor Afiza, Mohd Asmi (2021)
PEKAN, 23 Mei 2021 – Falsafah Seni Silat Dalam Kehidupan yang merupakan sebuah forum secara dalam talian telah dianjurkan oleh Kumpulan Silat Srikala Satria, Sekretariat Kebudayaan dan Keseniaan (SKK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar (JHEP) dan Pusat Sukan dan Kebudayaan (PSK) menggunakan Facebook sebagai medium pengantara.