Penuntut UMP terima 400 bungkus kuih raya - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Pekan: Pejabat Ahli Parlimen Pekan mengagihkan 400 bungkusan kuih raya kepada penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Pekan yang tidak berpeluang pulang ke kampung pada Aidilfitri.