Pandemik COVID-19: Cabaran dan Solusi dalam Pendidikan Anak-Anak - Zuraina, Ali; Puteri Azlian, Megat Ramli; Abdul Rashid, Abdul Aziz (Penerbit UMP, 2021)
Dunia digemparkan dengan kemunculan pandemik berbahaya Novel Coronavirus atau COVID-19 pada penghujung tahun 2019. Impaknya terns tersebar di seluruh dunia tanpa mengira agama, bangsa, status, pangkat dan usia.