400 penuntut UMP Pekan terima juadah raya - Norazwani, Yusof (2021)
PEKAN - Sebanyak 400 bungkusan kuih raya diagihkan kepada penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Pekan yang tidak dapat pulang ke kampung menyambut Aidilfitri.