empowerNCER kongsi ceria bersama asnaf, anak yatim - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Taiping: Sempena sambutan Aidilfitri, Pihak Berkuasa Pelaksanaan Koridor Utara (NCIA) menyampaikan sumbangan baju kurung kepada 24 pelajar Maahad Tahfiz An Nur Kamunting yang terdiri daripada kalangan asnaf dan anak yatim.