2,517 pelajar UMP dibenar pulang beraya - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Kuantan: Seramai 2,517 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) pulang berhari raya di kampung halaman madsing-masing secara berperingkat yang bermula kelmarin.