Dron bikinan Zek Aman - Mohd Rafi, Mamat (2021)
Kuantan: Di sebalik tugas mulia sebagai pemandu van jenazah, terselit kemahiran menghasilkan pesawat tanpa pemandu (UAV) atau dron bertaraf profesional yang masih tidak diketahui ramai.