Pengurusan universiti buat persiapan rapi hantar pulang pelajar - Latifah, Arifin; Ahmad Suhael, Adnan; Ruwaida, Md Zain (2021)
Kuala Lumpur: Pengurusan universiiti sudah membuat persiapan rapi memastikan proses penghantaran pulang pelajar untuk menyambut Aidilfitri serta kembali semula berjalan lancar serta selamat, sekali gus memastikan tiada penularan Covid-19 berlaku dalam kalangan pelajar.