Meminati bidang teknikal, Zek Aman mampu cipta dron - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 12 Mei 2021 - Sering kali kita melihat ramai yang menjadikan pengendalian dron bukan sahaja sebagai hobi namun digunakan secara meluas bagi tujuan lain seperti aktiviti mencari dan menyelamat, pengawasan, pemantauan trafik dan cuaca, bantuan memadamkan kebakaran dan pertanian.