Ts. Dr. Farhan wanita pertama dilantik ahli fatwa panel teknikal oleh Muslim Professional Japan Association MPJA - Azizul Helmi, Sofian (2021)
GAMBANG, 27 Mei 2021 - Sistem Pengurusan Jaminan Halal dan Pensijilan Halal Malaysia sudah diiktiraf di peringkat global dan menjadi penanda aras kepada negara-negara lain di dunia.