Prof. Madya Dr. Tan Suat Hian hasilkan produk Pro GoLive Multi Probiotic - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
GAMBANG, 20 Mei 2021 - Penyelidik dan pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Madya Dr. Tan Suat Hian, 38, telah menghasilkan produk Pro-GoLive: Multi-Probiotic.