Ustaz Ebit Lew kongsi rahsia kejayaan buat warga UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 3 Mei 2021 – “Hidup kita akan lebih bermakna dengan membahagiakan dan mengembirakan orang lain. “Jadilah orang yang baik, ikhlas, rajin berusaha dan jangan pernah putus asa, sabar insya-Allah suatu hari nanti pasti berjaya,” kata Ustaz Ebit Lew semasa program Siri Bicara Profesional UMP dengan tajuk ‘Pembangunan Komuniti Melalui Keusahawanan Sosial’ yang disiarkan secara langsung secara dalam talian melalui Facebook baru-baru ini.