Lindungi data dan waspada ancaman siber dalam talian - Irman, Khalil; Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 18 Mei 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerusi Pusat Teknologi Maklumat dan Komunikasi (PTMK) menasihatkan warga universiti agar sentiasa memastikan semua aplikasi yang berkaitan dengan internet dikemas kini dan dinaik taraf dan sentiasa berhati-hati dengan e-mel dan pautan dari sumber yang mencurigakan.