2,517 pelajar UMP pulang ke kampung sambut Aidilfitri - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 7 Mei 2021 - Seramai 2,517 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan pulang ke kampung halaman masing-masing secara berperingkat untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri.