Berdepan undi tidak percaya - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2021)
MUKADIMAH SELEPAS selesai sesi perbincangan khas antara Yang di-Pertuan Agong (YDPA) dan Raja-Raja Melayu pada Rabu lalu, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah menzahirkan pandangan, sesi persidangan Parlimen perlu diadakan secepat mungkin bagi membolehkan Ordinan Darurat dan Pelan Pemulihan Negara dibahaskan ahli Dewan Rakyat.