Hasrat Seri Paduka junjung prinsip semak dan imbang - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Teka-teki susulan majlis menghadap diadakan sepanjang 9-15 Jun lalu, juga perbincangan khas Yang di-Pertuan Agong dengan Raja-Raja Melayu terjawab apabila Datuk Pengelola Bijaya Diraja dan Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja masing-masing mengeluarkan kenyataan media, kelmarin.