Wujud persekitaran selesa bantu anak fokus ketika PdPR - Noradilah, Md Nordin (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
ANTARA cabaran Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) yang jarang diperkatakan tetapi perlu diharungi murid adalah kesannya terhadap perkembangan emosi dan kesihatan diri.