Pelajar diberi pilihan pulang beraya di kampung atau kekal di kampus menjelang Aidilfitri - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 6 Mei 2021 - Berikutan pengumuman Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) yang membenarkan pelajar institusi pendidikan tinggi (IPT) yang kini berada di kampus dibenarkan pulang ke rumah masing-masing bersempena cuti Hari Raya Aidilfitri kecuali bagi Sarawak memberikan reaksi berbeza bagi setiap pelajar.