Ts. Dr. Khairil Azman hasilkan NanoPearm tingkatkan keupayaan bitumen untuk turapan jalan raya - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
GAMBANG, 6 Mei 2021 - Anak kelahiran Kuching, Sarawak, Ts. Dr. Khairil Azman Masri, 33, telah menghasilkan Nanopearm - Nanosilica Modified Asphalt Binder iaitu produk berasaskan bahan nano dan bitumen untuk meningkatkan keupayaan dan ketahanan bitumen.