Suasana kondusif dan kesibukan menyiapkan tugasan antara faktor pelajar beraya di kampus - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 6 Mei 2021 - Suasana kondusif di kampus dan kesibukan menyiapkan tugasan menjelang peperiksaan pada bulan hadapan menyebabkan sebahagian pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) kekal menetap di universiti dan membuat keputusan untuk beraya di kampus.