Kekal istiqamah di akhir Ramadan - Mohd Suhardi, Mat Jusoh
Kita telah pun berada di fasa yang terakhir Ramadan. Biar pun kita masih diuji dengan kehadiran virus Covid-19, namun ia bukanlah penghalang untuk kita terus kekal cemerlang dalam menyempurnakan ibadat puasa dan ibadat-ibadat lain khususnya di akhir Ramadan ini.