Program dual ijazah UMP, BJTU sumbang pembangunan industri rel - Diana Surya, Abd Wahab (2021)
KUANTAN: Program Dual Ijazah Universiti Malaysia Pahang (UMP)- Universiti Beijing Jiatong (BJTU) di China, membabitkan bidang Kejuruteraan Awam, Mekanikal dan Elektrikal bakal menyumbang terhadap pembangunan industri rel negara.