Empower ECER dekati masyarakat Orang Asli - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Cameron Highlands: Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) melauli UMP Advanced melaksanakan program empower Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) bagi menjana pembangunan sosio ekonomi di beberapa tempat di negeri Pantai Timur termasuk Cameron Highlands.